Få kontrol over din spiseforstyrrelse med CBT-E

Jeg efteruddanner mig løbende og lige modtaget undervisning om CBT-E du kan læse nærmere om her . På tværs af forskellige typer spiseforstyrrelser tilbyder jeg strukturerede forløb på baggrund af nærmere visiterende forsamtale. CBT-E er baseret på kognitiv terapi med fokus på her og nu at afhjælpe mod spiseforstyrrelsen overtager dit liv eller dit barns. CBT-E er en transdiagnostisk (på tværs af diagnoser) tilgang, hvad enten du lider af anoreksi, bulimi eller overspisning. Eller en kombination af dette.

Kontakt mig i dag her, hvis du er interesseret i at få tilrettelagt et 20 ugers forløb hos mig. Det er ikke alle, der er klar til gruppebehandling, der tilbydes flere steder og jeg kan tilbyde individuelle forløb, forudsat du ikke har en spiseforstyrrelse, der kræver decideret indlæggelse.

Dr. Christopher Fairburn er en internationalt anerkendt forsker og ekspert på spiseforstyrrelser og har i over 15 år forsket i emnet og udviklet dette strukturerede 20 ugers forløb, som han også psykologer, som jeg i. Fairburn har skrevet en lang række brugervenlige bøger om emnet. Fx om overspisning, læs evt. her.

Fairburn fortæller, at med CBT-E  behandling er der god effekt for over 2/3 af dem der starter behandling. Jo tidligere man sætter ind overfor spiseforstyrrelsen, jo lettere er det at igangsætte forandringsprocessen. Der vil indgå en lang række problemløsende opgaver, som du skal være indstillet på at forfølge igennem de 20 uger, som behandlingen strækker sig over.

Jeg er især interesseret i at tilbyde behandling for unge inden spiseforstyrrelsen for alvor har sat ind og jeg vil altid spørge til, hvordan vi får involveret din egen læge, hvis det er krævet.