Priser og afbud

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen. Du kan derfor ikke få tilskud til psykolog her fra selvom du har en henvisning til en psykolog fra din læge. Men kontakt mig alligevel for at høre om jeg ikke kan give dig et godt tilbud indenfor 14 dage da jeg har aftentider.  For at få tilskud fra sygesikrings-ordningen, skal du finde en psykolog med ydernummer (se evt. oversigt her). Der er desværre lang ventetid pga tilskudsordningen, hvorfor nogle har mellem 3-6 måneders ventetid.

HosPsykolog.dk er der ikke så lang ventetid for nye klienter, som blandt psykologer og klinikker med overenskomst med sygesikringen. Har du en sundhedsforsikring, så tjek med dit forsikringsselskab om de dækker selvvalgt autoriseret psykolog.

Hvad koster konsultation hos en psykolog?

Afhængigt af problemstilling og varighed og antal minutter laver jeg et tilbud. Tidspunkt på dagen og tilhørende leje af centralt beliggende lokale kan ligeledes influere på et fornuftigt tilbud til dig. Men kontakt mig altid for at høre, hvad et forløb HosPsykolog.dk vil koste dig. Se i øvrigt længere nede om vejledende takster hos Dansk Psykologforening jeg tilstræber at følge.

Priseksempel

Individuel konsultation for private af 50 minutters varighed:  900,-

Parsamtale  af 90 minutters varighed: 1200,-

Gruppeterapi: Priser er afhængig af antal deltagere og minutter. Jo flere, jo billigere. Maks 7 deltagere.

Hjemmekonsultation? Et tilbud for dig, der helst ser jeg kommer ud til dig.

Online service? Et tilbud for dig, der ønsker konsultation via internettet. Disse forløb tilbydes kun efter nærmere aftale og afhænger af problemstilling.

Rabat til studerende  gives samt til  andre på overførselsindkomst, udover de rabatordninger jeg har indgået med foreninger o.lign. Kontakt mig nærmere herom, og vi aftaler ud fra forløbets karakter og varighed.

rabat via klippekort. Jeg kan også tilbyde klippekortsordning. Dvs et nærmere fastsat antal sessioner, der betales forud, udløser mængderabat. Kontakt mig nærmere for denne ordning.

Betalingsform
Betaling afregnes enten i kontanter til konsultationen eller via MobilePay (såfremt du har denne App på din evt. smartphone). Alternativt kan du overføre via Netbank dagen før fremmøde.

Afbud

Afbud skal gives telefonisk, senest dagen før den aftalte konsultation, inden kl. 12.00. Ved udeblivelse (uanset årsag) eller for sent afbud opkræves fuldt honorar. En anden kan med afbud i god tid få glæde af den ledige tid.

En individuel konsultation udgøres, ifølge psykologforeningens retningslinjer, af 45-55 minutters konfrontationstid. Som medlem af Dansk Psykolog Forening tilstræber jeg at følge de vejledende takster for privatpraksisområdet, som, udover løn, skal dække pension, ferie, sygdom, kurser, lokale, driftsomkostninger m.m.

Psykologforeningens takster er vejledende. Kontakt mig og jeg laver fordelagtigt tilbud alt efter problemstilling og omfang.

Længden af konsultation kan altså variere, men med mindre andet er aftalt, skal du som udgangspunkt HosPsykolog.dk forvente, at en konsultations-time udgøres af 50 minutter. Een konsultationstime er altså billigere end en konsultation der varer halvanden time.