Mindfulness

Mindfulness

  • Jeg tilrettelægger forløb for 2. aktør virksomheder og tilbyder også at lave et individuelt forløb for dig. Hvor mindfulness er en integreret del af vores samtaleforløb, dvs indgår i terapien. Sammen med mig træner du opmærksomhed, når du oplever høj eller stærk affekt, som du via øvelser du træner med mig, kan anvende og regulere din affekt/uro/stress ned med.

  • Du vil lære at øge dine færdigheder i at arbejde med at iagttage indre tilstande, tanker, følelser og inddrage kroppen aktivt. Målet er at du kan anvende mindfulness på egen hånd i hverdagen på en lettere og mere ubesværet måde. Og bl.a. kunne trække på og anvende i situationer, hvor mindfulness kan lindre og skabe vej til en anden måde at møde situationen på.

  • Jeg tilbyder også kurser for de nysgerrige , der gerne vil i gang med mindfulness, og måske har fået arbejdsgiveren med på at betale for et kursus for dig og dine medarbejdere.
  • Tag kontakt og sammen finder vi ud af, hvordan et sådan forløb kan inkludere mindfulness, hvad enten det for at reducere stress, øge koncentration, afhjælpe smerter, mindske tankemylder, rumination osv. Eller du ganske enkelt trænger til at få lidt mere ro på, geare ned i hovedet, øge din koncentration og stoppe med at gøre alting på een gang.

blomsterranke dyblilla