Kategoriarkiv: Øvelser

Nysgerrig på CFT medfølelses-fokuserede øvelser?

Du kan hos mig, blandt en af de første psykolog behandlere der tager en efteruddannelse i medfølelsesfokuseret terapi, lære nye måder at håndtere og lindre lidelse.

CFT byder på en lang rækkke virksomme og blide former for psykologiske værktøjer hjælpsomt overfor de fleste diagnoser og hjælper til nedbringelse af angst, sorg, PTSD reaktioner, skyld og skam m.m. Compassion Focused Terapi er udviklet af Prof. Paul Gilbert, fra Derby Universitet og er en videreudvikling af kognitiv adfærdsterapi, hvor man især arbejder med at ændre følelsen, der volder en besvær.

Som en del af terapien kan jeg tilbyde, at indtale dine egne medfølelsesfokuserede forestillingsøvelser og/eller meditationer. Og gøre det, som en del af opbygningen af det medfølende selv hos dig, med de forestillingsbilleder, der virker bedst for dig. Vi optager det i sessionen på den smartphone du har evt. har, eller vi kan lægge det op på en dropbox side.

Men er du allerede nu blevet mere nysgerrig på, hvad CFT øvelserne egentlig går ud på, og har lyst til at prøve af på din egen krop, hvordan det opleves, kan du kvit og frit benytte dig af nedenstående “>ressourcer fra CompassionateMind Foundation i UK. Denne forening har til formål at fremme psykologisk velvære ved at facilitere den videnskabelige forståelse og anvendelse af medfølelse.
banner-h1-4

For lydfiler klik her

For øvelser, klik her

For videoer, klik her

For bøger om medfølelsesfokuseret terapi, klik her

God fornøjelse 🙂

Har du spørgsmål, eller ønsker du en personlig konsultation, kontakt mig her